Ciciole a colazion

Teatro

Vecia riceta per asiar n'otima colazion
Per scominziar procurarse:
- En brao om con la testa fra le nugole
- Do bele fiole en zinzinin spiazarole
- Do care sorelote con diversi grii per la testa
- En camerier schenadrita e petiz come en pules
- Na coga sfodegona
- Do siori che no l'è propri propri quel che i pareva
- En bel grupo de servete e servidori laorentoni ma pù furbi che santi
- Risade e alegria en abondanza
- Musica, canti e bali qb
Procedimento:
Meter tuti i ingredienti en de na bela scudela granda e misiarli ben ben, senza stracarse, zontandoghe man man na bela dose de robe capide ognun a so vers per amalgamar el tuto.
Quando el paston el risulta erser sliss e bel da veder, meter tut en del forno za calt de publico, per n'oretta e meza. Quindi sfornarlo e torne ognuno na bela fieta da consumar subito e n altro bel toc da portar a casa,
per profumarla de alegria.

Costi

Il costo del biglietto d'ingresso alle singole rappresentazioni è stato fissato in 10 euro (ridotto 8 euro e 3 euro per gli studenti dai 13 ai 18 anni, mentre l’ingresso sarà gratuito per i bambini fino ai 12 anni). L'abbonamento ai dieci spettacoli (€ 50.00) può essere prenotato presso la Segreteria della Co.F.As. in Via Renato Lunelli 13 a Trento in orario d'ufficio